Tilipalvelu Tasetieto Oy
Tilipalvelu Tasetieto Oy

Osaava ja luotettava tilitoimisto

Tilipalvelu Tasetieto Oy vuonna 2002 perustettu Vesilahden Narvassa sijaitseva pieni kahden työntekijän tilitoimisto, jossa yrittäjänä toimii Jarkko Nuora. Asiakkainamme on kirjanpitovelvollisia eri yritysmuodoista; osakeyhtiöitä, henkilöyhtiöitä, toiminimiyrittäjiä, maatalouden harjoittajia, asunto-osakeyhtiöitä, yhdistyksiä, osuuskuntia, yhteisetuuksia (tie-/kalastuskunnat) sekä yksityishenkilöitä.

Pääosa asiakkaistamme on lähialueilta eli Vesilahdesta ja Lempäälästä, mutta asiakkaita löytyy myös muualta Pirkanmaalta sekä Suomesta.

Pienenä yrityksenä tarjoamme taloushallintopalveluja lähinnä pieneksi luokitelluille kirjanpitovelvollisille; liikevaihto enintään 7,3 milj.euroa ja taseen loppusumma enintään 3,65 milj.euroa.

Tilitoimistomme on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joten palvelumme laatua valvotaan säännöllisesti. Samoin työntekijämme käyvät säännöllisesti alan koulutuksissa. Kuulumme myös yrittäjäjärjestöön.

Taloushallinnon pääohjelmistomme on Visma Fivaldi. Asiakastunnuksilla pääset kirjautumaan oman yrityksesi tietoihin sivun ylälaidasta.